Banknorwegian

Et attraktivt lån fra Banknorwegian

Går du med tanken om at optage et attraktivt og sikkert lån hurtigt? Hvis dette er tilfældet, så har du rig mulighed for at låne mellem 5.000 – 400.000 kr. med en rente fra 8,99?

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man står i en situation, hvor et lån kan være aktuelt. Om det handler om økonomiske årsager eller penge til fornøjelser, så vil du have mulighed for et hurtigt lån hos Banknorwegian.

Norwegian Lån
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 180 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
9%
 • Få pengene næste dag
 • Få dit svar indenfor 120 sekunder
 • Lån helt op til 400.000 kr.
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 65.000 over 5 år. Etb. omk. 950 kr. Fast debitorrente 8,99% - 26,81%. ÅOP 10,33% - 28,36%. Mdl. ydelse 1.357 - 1.888 kr. Kreditomkostninger 17.367 - 49.259 kr. Tilbagebetaling 81.417 - 113.309 kr. Maks ÅOP ved 25.000 kr. 38,78% - maks ÅOP: 38.78%

Hvem kan ansøge om et lån hos Bank Norwegian?

Alle personer kan faktisk søge om et lån hos Bank Norwegian, blot ved at opfylde nogen relative nemme krav. Kravene for et online lån, skulle være lige til at overholde.

Herunder finder du de specifikke krav, som du skal kunne leve op til:

 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du skal have en minimumsalder på 23 år (er du yngre kan du se dine lånemuligheder her.)
 • Du skal have fast indkomst i forbindelse med fast arbejde
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Hvis du kan overholde de ovenstående krav, kan du med garanti ansøge om et attraktivt lån hos Banknorwegian. Du skal selvfølgelig også lige igennem den obligatoriske kreditvurdering som bliver lavet i forbindelse med at du har ansøgt om et lån.

Låne eksempel fra Banknorwegian

I og med lånemarkedet er blevet så konkurrence præget som det er i dag, vil du have mulighed for at drage fordel med en konkurrencedygtig rente fra Banknorwegian. I vores låne eksempel, vil du kunne danne dig selv et overblik over de typiske udgifter ved et lån.

Herunder har du mulighed for at se et låne eksempel på 65.000 kr.:

Lånebeløb: 65.000 kr.
Løbeperiode: 60 måneder
Mdl. Ydelse fra. 1.357 til 1.888 kr.
Debitorrente fra: 8,99% – 26,79%
ÅOP (årlige omkostninger i procent): 10,33% – 28,35%
Tilbagebetaling i alt: 81.417 – 113.309 kr.

 

Sådan foregår låneprocessen

Det er ganske simpelt at optage et lån hos Banknorwegian. Hele låneprocessen fra start til slut foregår online. Du skal hverken troppe ned i en fysisk bank, hvor du skal snakke med en bankrådgiver, og du skal heller ikke bruge unødvendig meget tid på at optage et lån.

Til at starte med skal du blot scrolle lidt længere op, hvor du kan klikke dig selv direkte ind på Banknorwegians låneansøgning. Det er gratis at udfylde en låneansøgning og den er hverken bindende eller har nogen skjulte intentioner. I bund og grund laver du en forespørgsel på et lånetilbud, som først er bindende efter du har underskrevet den endelige aftale.

Trin 1 – Udfyld din låneansøgning

Nu hvor du er kommet direkte ind på låneansøgningen, skal du blot udfylde de tomme felter med dine personlige oplysninger. Husk at dobbelttjekke dine oplysninger så du ikke ender i en situation, hvor du får et afslag på din låneansøgning grundet en simpel tastefejl.

Efterfølgende skal du vedhæfte dine seneste lønningssedler, i forhold til bevis på at du har en månedlig indkomst. Du skal også dokumentere din årsopgørelse fra skat.

Til slut bør du tjekke din låneansøgning endnu en gang for fejl og mangler, og dermed sende låneansøgningen afsted med din digitale signatur fra NemID. Ved at sende låneansøgningen afsted, giver du Banknorwegian samtykke til at tjekke om du registreret i RKI eller Debitor Registret. Ydermere giver du dem lov til at lave en kreditvurdering ud fra dine givende oplysninger.

Trin 2 – Modtagelse af lånetilbud

Efter ganske få sekunder, vil du modtage svar på din låneansøgning. Hvis du er blevet godkendt til at optage lån, vil du modtage et lånetilbud fra Banknorwegian. Det er vigtigt at pensle, at du bør være yderst grundig, nu hvor du skal tjekke lånetilbuddet igennem.

Husk på at dit lånetilbud er baseret på din forespørgsel samt. den obligatoriske kreditvurdering. Der kan forekomme ændringer i forhold til lånebeløb, rente og løbeperiode.

Trin 3 – Underskriv lånetilbuddet

Nu hvor du har modtaget lånetilbuddet, skal der gå 48 timer, før du har mulighed for at underskrive den endelige aftale. Grunden til dette skyldes at der kom nye regler i forhold til billige lån, hvor man vil få 48 timers obligatorisk tænkepause, før man kunne underskrive. Denne regel er dog kun gældende, hvis du vælger en låneperiode på under 3 måneder.

Hvis du ønsker at læse mere om de nye regler, som trådte i kræft tilbage i 2017, så har du mulighed for at gøre det her.

Hvis du er tilfreds med lånetilbuddet, skal du blot underskrive aftalen med dit NemID. Banknorwegian vil efterfølgende sende dine penge med straks overførsel, så du har mulighed for at få pengene på kontoen hurtigst muligt.

Samlelån hos Banknorwegian

Hvis du ønsker at have alle dine lån samlet på et sted, så har du mulighed for at få et samlet lån hos Banknorwegian. Du vil med sikkerhed kunne spare dig selv for diverse renter og gebyrer ved at samle dem alle til et enkelt og simpelt lån.

I forhold til beløbet på et samlelån, så er det præcis det samme som ved et forbrugslån mellem 5.000 – 400.000 kr. Ved optagelsen af et samlelån vil Banknorwegian automatisk indfri dine andre lån for dig. Der vil være mange fordele for dig, hvis du vælger at samle alle dine lån til et samlet lån.

Du vil formentlig kunne få et større rådighedsbeløb, som kan give dig mere frihed. Du slipper desuden for at skulle have styr på alle dine forskellige lån, i form af regninger og korrespondance hos hver enkelte låneudbyder.

Hvorfor betale mere for dine lån end nødvendigt? Du kan hurtigt og nemt ansøge om et samlelån, ved at scrolle lidt længere op på siden, hvor du kan klikke dig selv direkte ind på Banknorwegian låneside.

 

Få et personligt kreditkort hos Banknorwegian

Med et kreditkort fra Banknorwegian slipper du helt for årsafgift og gebyrer i forbindelse ved varekøb og kontanthævninger. Du får desuden også op til 45 dages rentefri kredit, og op til 100.000 kr. i kredit. Oven i hatten får du også inkluderes rejse- og afbestillingsforsikring.

Du har også selv mulighed for at vælge din egen personlige kode til kreditkortet og du har mulighed for at betale kontaktløs, der hvor det understøttes.

Klokkeklare fordele med et kreditkort fra Banknorwegian:

 • Helt op til 6 ugers rentefri kredit ved overtræk
 • 0% i gebyrer i forbindelse med varekøb og kontanthævninger
 • Modtag CashPoints på dine varekøb
 • Inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring i forbindelse ved køb af rejser

 

Få din egen opsparingskonto gratis

Hvis du ønsker en af markedets bedste renter i forbindelse med en opsparingskonto, så har du mulighed for at få en hos Banknorwegian. Allerede ved første krone, får du en indlånsrente på 0,70% fra første krone, du indsætter på kontoen. Der er hverken nogen form for oprettelsesgebyrer eller binding med en gratis opsparingskonto fra Banknorwegian.

Hvis du ønsker at læse mere om fordelene med opsparingskontoen, skal du blot trykke på linket ”opsparingskonto” i toppen af Bank Norwegians hjemmeside.

Der skal ikke stilles sikkerhed

En af de mange fordele ved at optage et lån hos Banknorwegian er at man ikke skal stille nogen form for sikkerhed i forbindelse med optagelsen af et lån. Det eneste der virkelig tæller, er om du opfylder deres simple krav.

Normalt når man skal optage et lån i banken, skal man kunne stille sikkerhed. Bankerne vil med sikkerhed have noget med høj værdi, som en ny bil eller måske din bopæl. Ikke alle personer har mulighed for at stille sikkerhed. Nogen kan f.eks. være ny ud knækket på arbejdsmarkedet, hvor andre måske er studerende eller pensioneret.

Man kan hurtigt blive begrænset i banken, men dette er ikke tilfældet hos Banknorwegian.

Husk pengene skal tilbagebetales

Det er vigtigt at pointere at lånet skal tilbagebetales. Det er ganske nemt at optage et lån, men husk at hver en krone skal tilbagebetales med renter. Du bør derfor have styr på hvor mange penge du ønsker at låne, før du påbegynder din uforpligtende låneansøgning.

Husk også at tage højde for dit rådighedsbeløb, så du ved hvor mange penge du kan undvære om måneden. Ved at have styr på dit rådighedsbeløb, kan du med sikkerhed have styr på hvor lang en låneperiode du har behov for, uden at det går udover din økonomi.

Ansøg sammen med en anden person

Hvis du ønsker at optage lånet sammen med en anden person, så er dette også en mulighed hos Banknorwegian. Det kan f.eks. være at i skal bruge pengene sammen, og derfor vil i begge 2 gerne stå til ansvar for lånet. Pengene kunne f.eks. bruges til at betale indskuddet på en lejlighed, eller til en ny bil til dig og din familie.

Uanset hvad grunden er, så er der gode fordele ved at være 2 personer om lånet. Først og fremmest er chancen større for at få godkendt et lån ved at være flere om lånet. Begge parter vil få lavet en kreditvurdering og sammenlagt vil i få tilbudt en rente på jeres ønskede lån.

Desuden vil begge parter stå til ansvar for lånet, hvilket vil sige at i begge 2 skal betale til den månedlige rente. Husk på at lånet er solidarisk, så hvis den ene ikke kan tilbagebetale, bør den anden hjælpe til, da i, i fællesskab vil få konsekvenser ved at bryde låneaftalen.

Husk at overholde låneaftalen

Det er yderst vigtigt at overholder låneaftalen i forbindelse med at tilbagebetale det aftalte månedsbeløb til tiden. Hvis du ikke tilbagebetaler til tiden, kan det have alvorlige konsekvenser. Hvis du ender i en periode hvor økonomien ikke rækker til dine betalinger, vil dit lån blive langt dyrere med renter og udgifter.

Hvis du fortsat ikke betaler dine regninger, vil du først fremmest modtage et rykkergebyr, og for det andet vil du blive varslet med RKI eller Debitor Registret. Hvis du ikke har tilbagebetalt det skyldige beløb inden for 3 varslinger vil du blive stemplet som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Hvis dette er tilfældet, vil det både have konsekvenser for dine nuværende muligheder samt. dine fremtidige muligheder. Du vil f.eks. ikke have mulighed for at kunne optage et lån efterfølgende hos en af de mange låneudbydere på det danske marked. Du vil heller ikke kunne købe ting på afbetaling eller kunne købe nogen form for dyre rejser.

Brug dine penge på det du ønsker

Med et lån fra Banknorwegian, har du 100% frihed i forbindelse med pengenes brug. Du kan f.eks. købe en lækker rejse til syden sammen med familien eller kæresten. Du kan også købe dig selv en ny båd eller måske en ny bil. Måske skal du bare bruge flere penge til udgifter, eller blot ønsker flere penge til rådighed?

Uanset hvad du skal bruge penge på, så blander Banknorwegian sig ikke i dine penges brug.

Bedømmelse 4.73 / 15
Banknorwegian 2019-02-12 13:50
Jyske Lån