Anna Finans

Hvem er Anna Finans

Anna Finans er drevet af et finsk firma men Basisbank A/S er mellemleddet som stiller sikkerhed og vurderer dine låneansøgninger. Som låntager kan du låne helt op til 75.000kr. med en vanvittig hurtig udbetaling samme dag.  Der er ingen krav til at du stiller sikkerhed, og hvad du skal bruge pengene på. Så hvis du vil på ferie til flotte og varme Italien eller bare skal forbedre din bolig, kan du nemt låne penge hos Anna Finans.

Læs mere herunder hvorfor Anna Finans er det helt rigtige valg for dig.

annafinans
Lånebeløb
3.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
21 år
Rente
15%
 • Billig rente
 • Få dit svar indenfor 2 minutter
 • Pengene er på din konto indenfor 24 timer
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr.

Lån penge hurtigt men Anna Finans

Når du søger efter lån online, er Anna finans et godt bud på en god låneudbyder. Der er flere fordele end ulemper, så du kan trygt optage et lån igennem dem.

Hos Anna Finans sætter de stor lid til deres kunder, derfor ser vi nærmere på hvilke fordele og ulemper de har.

De generelle fordele hos Anna Finans er

 • Hurtig udbetaling
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Hurtig svartid
 • Låneberegner
 • Mulighed for medansøger

Disse fordele gør, du har mulighed for hurtigt at komme videre. Du skal ikke vente på at modtage dine penge, og deres hjemmeside er brugervenlig, så du nemt kan navigere dig rundt og benytte dig af alle deres fordele. Anna Finans har også en meget brugervenlig låne beregner. Som noget nyt, kan du tilføje en medansøger til lånet. Du vil derfor modtage et mere fordelagtigt lån, med en bedre rente.

Du kan læse mere om kviklån her

De generelle ulemper hos Anna Finans er

 • Relativ høj rente

Som en af de eneste ulemper, har Anna Finans en relativ høj rente hvis du sammenligner dem med en bank. I forhold til konkurrenter på online lån ligger Anna Finans godt midt i.

Låneeksempel

Vi oplever flere kunder spørger ind til hvad de skal kigge efter i deres lånekontrakt, derfor har vi valgt at opsætte de informationer vi finder mest brugbare og værdifulde. Nedenfor ser du et udkast til et lån igennem Anna Finans. Vær opmærksom på at dette låne eksempel er lavet ud fra vores egen kreditvurdering, så du vil derfor ikke modtage samme tilbud.

Beløb 15.000kr.
Løbetid 24 måneder
Samlede omkostninger 5.613kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 20.163kr.
ÅOP 37,9%
Debitor rente 22,35%
Etableringsomkostninger 3200kr.
Månedlig ydelse 859kr.

Fortrydelse af lån

Hvis du fortryder du har optaget et lån, så frygt ikke. I det sekund du modtager dit lån, starter din 14 dages fortrydelsesret. Med denne kan du fortryde dit lån, og dermed indbetale det skyldige lån tilbage. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du skal gøre brug af dette, skal du sende en mail til Anna Finans. Dette skal du gøre af to årsager,

 1. Din egen dokumentation
 2. En mail er typisk bedre end et opkald

Hvis du gerne vil vide mere om dette, kan du læse om det lige her.

Konsekvenser hvis lånet ikke overholdes

Vi kan alle komme ud i økonomiske vanskeligheder, og derfor er det vigtigt du prioriterer din låneaftale. Hvis du undlader at betale, kan dette nemlig koste dig dyrt i sidste ende. Hvis du står i den uheldige situation at økonomien brister, kan du med fordel tage kontakt til Anna Finans. I kan nemlig i fællesskab arbejde jer frem til en løsning som gavner begge parter. Ved at gøre dette kan i undgå Anna Finans ikke får penge tidsnok og du undgår at blive registreret i RKI.

Hvis du misligholder din gæld, vil du modtage en advarsel om at blive registreret i RKI Samt et rykkergebyr. Du vil modtage 3 rykkerbreve hvori der er gebyr i alle. Når du er blevet registreret i RKI eller debitor registret, kan du ikke optage lån igennem Anna Finans mere. Se her, om du er registreret i RKI

Krav til låntager

Når du ansøger hos Anna Finans, skal du opfylde en række simple krav for at kunne optage et lån. Disse krav er med til at sikre banken såvel som dig, et sikkert lån hvor der forhåbentlig ikke vil opstå nogle komplikationer. Vi har herunder opsat alle de krav som Anna Finans har, så du nemt kan danne dig et overblik.

Du må ikke være registreret i RKI

Du må ikke være registreret i RKI eller debitor registret. Hvis du er det, vil du ikke kunne ansøge om et lån. Anna Finans, låner ikke til ansøgere der er registreret som dårlige betaler, for både at beskytte dem selv, men også dig.

Hvis du ønsker at komme ud af RKI eller debitor registret, kan du gøre dette på 3 måder.

 1. Hvis du har pengene og økonomien til det, kan du betale din restgæld hos den kreditorer som har registreret dig der. Efter du har indbetalt gælden og kreditoren har registreret det, vil de efterfølgende slette din registrering.
 2. efter du har været registreret i mere end 5 år, bliver du automatisk slettet. Du har stadig din gæld hos den enkelte kreditorer, så det er derfor vigtigt du aftaler et videre forløb med dem.
 3. Hvis du er registreret, kan du prøve at tage kontakt til den kreditorer du har gæld hos. Hvis muligt kan i aftale en afbetalings periode og ny månedlig ydelse. I de fleste tilfælde sletter kreditorer dig som dårlig betaler.

Læs mere om RKI her

Telefon nummer og aktiv E-mail

For at kunne optage et lån, skal du opgive en Aktiv e-mail og et telefonnummer. Begge er indsat for at kunne opretholde kontakt hvis noget er galt eller for markedsføring af nye låne muligheder.

NemID

For at kunne modtage dit lån, skal du underskrive med NemID. Hvis du låner penge i en normal bank, skal du møde fysisk op for at kunne underskrive dit lån. Med NemID sparer du derfor tid ved blot at underskrive din låneaftale online.

Civilstand, børn og antal biler

Når du ansøger om et lån, skal du opgive din civilstand, antal hjemmeboende børn og de biler der bliver brugt. Alt dette hænger sammen med den indkomst du får, og Anna Finans kan derfor nemmere beregne en mere præcis kreditvurdering af dig.

Hvordan optager du et lån

Det er nemt at optage et lån igennem Anna Finans, men for dem som mangler en guide kan i læse mere her for hvordan du hurtigt og nemt optager et lån igennem Anna Finans.

Step 1 – vælg udbyderen

Ved blot at scrolle længere op på siden, har du mulighed for at klikke på ”ansøg nu” knappen. Denne knap fører dig videre til Anna Finans egen hjemmeside, her skal du ved brug af deres låne beregner, vælge din løbetid og det beløb du ønsker at låne.

Step 2 – Dine oplysninger

Du vil herefter blive videreført til en ny side. Herpå skal du indtaste alle dine personlige oplysninger. Anna Finans holder dine oplysninger fortrolige og beskyttet, og sælger dem ikke videre til en tredjepart. Efter du har indtastet dine oplysninger og sender din låne ansøgning afsted, laver Anna Finans en kreditvurdering af dig med det samme. Du vil få svar på om den er godkendt eller ej indenfor 60 sekunder.

Hvis du bliver godkendt, vil du nu modtage en mail hvori der er en lånekontrakt samt et link.

Step 3 – Du modtager snart dine penge

Når du har læst og bekræftet at din låneaftale stemmer overens med dine forventninger og behov, skal du benytte dig af det link som er i den mail du modtog. Du vil nu blive ført til et sikkert site hvor du skal underskrive med dit NemID. Efter du har underskrevet, går der mellem 1-24 timer før du modtager pengene. Dette afhænger af den bank du har.

Renter og ÅOP

Når vi kigger på renter og ÅOP, ser vi tydeligt en konkurrencedygtig låneudbyder. Med ÅOP kan du se hvor meget lånet vil koste dig årligt og derfor er dette et godt værktøj til at sammenligne lån med hinanden.

annafinans

 

 

 

 

 

AnnaFinans 

Linnankoskenkatu 1 A 11

00250 Helsinki

info@annafinans.dk

Bedømmelse 4.79 / 19
Anna Finans 2019-02-12 13:50
Jyske Lån