Alfa Lån

Hvem er Alfa Lån?

Alfa Lån er etableret af Bonavent Invest A/S. Alfa Lån er kendt for deres fremragende besvarelsestid. Du kan ansøge om lånet, let og anonymt og få godkendelse inden for 30 sekunder. Hos Alfa Lån har du mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. med en max løbetid på 6 år.

Kan du ikke låne penge i banken, kan du låne os Alfa Lån og blive fri for spørgsmål, om hvorfor du har behov for at låne penge.

alfalaan
Lånebeløb
3.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
22,5%
  • Ansøg inden kl. 14 og få udbetalingen på dagen
  • Bliv godkendt indenfor 30 sekunder
  • rentefrit i 30 dage
10 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 20.000 kr. over 24 måneder. Variabel debitorrente på 18,4%. Samlede kreditomkostninger 6.423 kr. Tilbagebetalingsbeløb 26.423 kr. ÅOP: 32,3%.

Fordele & ulemper

Fordelene hos Alfa Lån

Et lån hos Alfa Lån har mange gode fordele, som du kan have glæde af.

Hurtig godkendelse

Ved at optage et lån hos Alfa Lån, vil du blive godkendt indenfor ganske få sekunder, da Alfa Lån benytter sig af et automatisk system til at lave en kreditvurdering på dig.

Lån nemt og hurtigt

Alfa Lån har en meget hurtig låneproces og du har pengene på kontoen ganske kort tid efter ansøgningen. Ydermere har du mulighed for at kontakte Alfa Lån telefonisk eller på mail, hvis du har yderligere spørgsmål, eller blot ønsker at have en løsning på et problem.

Ingen spørgsmål vedrørende, hvorfor du skal låne penge

Hos Alfa Lån kan du være fri for spørgsmål angående dit lån. Der bliver ikke sat spørgsmålstegn til, hvad du skal bruge pengene på eller, hvorfor du har behov for at låne penge. Du kan frit og anonymt ansøge om dit lån hos Alfa Lån.

Du kan ansøge anonymt

Du kan få et tilbud om lån fuldstændig anonymt. Det første trin i låneprocessen skal du blot angive, hvor meget du vil låne og, hvor lang en løbetid du vil have.

Kan du ikke låne penge hos banken, kan du låne hos Alfa Lån

En bank kan have mange årsager til, hvorfor de ikke lader dig låne penge af dem. Dette problem kan du være fuldstændig fri for, ved at ansøge et lån hos Alfa Lån.

Let og overskuelig hjemmeside

Når du besøger Alfa Lån, vil du opleve en simpel og velfungerende hjemmeside. Ansøgningsformularen er let at forstå og meget overskuelig. På hjemmesiden vil du med få klik, kunne lave et estimat af, hvor meget du kan låne og, hvor lang løbetid du vil betale lånet af på. Du vil derefter se omkostningerne ved de indtastede oplysninger med det samme.

Ulemperne hos Alfa Lån

Der vil altid være et par ulemper ved de forskellige låntyper og låneudbydere. Alfa Lån er dog nogen, som har ganske få ulemper.

Du kan minimum låne 3000 kr.

Hos Alfa Lån skal du minimum låne 3000 kr., så skal du låne mere end det, skal du lede efter andre muligheder. Den laveste løbetid, er på 12 måneder. Du har dog altid mulighed for at tilbagebetale lånet inden for den angivet løbetid, men du vil ikke kunne få et bedre tilbud på baggrund af en kortere løbetid.

Alfa Lån er ikke meget billigere end andre lån

Der findes mange andre låneudbydere, som har samme priser som Alfa Lån, dog kan Alfa Lån låne dig penge på rekordtid og helt anonymt.

Afslag på din ansøgning om lånet begrundes ikke

Du får ikke en skriftlig eller mundtlig begrundelse af, hvorfor du har fået afslag på din ansøgning. Du har dog altid mulighed for at ansøge igen.

De 7 trin for optagelse af lån hos Alfa Lån

Alfa Lån har kun en online låneformular, men du har mulighed for at blive guidet telefonisk, hvis der skulle opstå problemer eller, hvis du har spørgsmål. Alfa Lån har en ganske nem og enkel ansøgningsformular, som du vil blive taget igennem her.

Ansøgningsformularen skal udfyldes online

Du har kun mulighed for at ansøge online, da det er et automatisk system, som analyserer og tilbagemelder på din ansøgning. Har du problemer i denne proces, har du dog altid mulighed for at ringe eller sende en e-mail til Alfa Låns kundesupport.

  • Afslag eller godkendelse forgår online, allerede efter 10 sekunder

Når du ansøger om lånet, vil din ansøgning blive registret, handlet og godkendt eller afvist på 10 sekunder.

Låneaftalen foregår online og underskrives direkte efter godkendelse via Nem ID

Når du har fået godkendt din ansøgning om lånet, vil du dernæst blive bedt om at signere låneaftalen med dit Nem ID.

Skal din ansøgning behandles manuelt, bliver godkendelsen sendt til dig på e-mail

Er der oplysninger i din ansøgning som kræver manuel behandling, vil du få svar efterfølgende på e-mail. Dette vil typisk ske samme dag som du har ansøgt, hvis det er inde for åbningstiderne hos Alfa Lån.

Kl. 14 alle ugens dage, forgår bankclearing og godkendte lån udbetales

Hver dag kl. 14 vil alle data være behandlet og alle godkendte lån vil blive udbetalt ved dette tidspunkt.

Bankclearing tager omkring 2 – 10 minutter at gennemføre, og lånet bliver straks overført til din konto

Kreditvurdering, som det også kaldes, vil tage omkring de 2 – 10 minutter. Det er Alfa Lån som godkender på baggrund af dine oplysninger, at du må låne de penge du har ansøgt om, for at sikre, at du er i stand til at tilbagebetale lånet over din valgte løbetid.

Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret ifølge udøvelse af fortrydelsesretten i aftaleloven §20

Du har altid mulighed for at annullere dit lån ved denne lovpligtige fortrydelsesret, så længe du ikke har benytte nogle af de lånte penge.

Hvilke krav stiller Alfa Lån til dig?

  • Som udgangspunkt kan du ikke låne penge, hvis du er registreret i Ribers (RKI), eller Debitor Registret.
  • Du skal du være fyldt 18, før du må tage et lån hos Alfa Lån.
  • Du skal have et fast arbejde og have en årlig indkomst på minimum 150.000 kr. før skat.
  • Du har mulighed for at ansøge alene, men sandsynligheden for godkendelse kan være en del større, hvis i er to myndige ansøgere, som har en højere samlet årlig indkomst.
  • Du skal have en Nenkonto, som pengene kan blive overført til, og du skal have adresse i Danmark.

Eksempel på lån hos Alfa Lån ved 40.000 kr.

Her kan du se et eksempel på et eventuelt lån, hvor du kan få et overordnet overblik over, hvad et lån indebærer.

Lånebeløb 40.000 kr.
Løbetid 60 måneder (5 år)
Ydelse per måned 1.182 kr.
Årlig omkostning i procent (ÅOP) 28,5%
Debitorrente 22,35%
Kreditomkostninger 30.898 kr.
Tilbagebetalingsbeløb 70.898 kr.

Alfa Låns ÅOP

Den årlige omkostning i procent, kan cirka være fra kun 27,0% og op til 74,2% afhængig af, hvor mange penge du vil låne og, hvor lang en løbetid du ønsker. Disse tal er estimater på Alfa Låns hjemmeside. De kan variere yderligere ved kreditvurderingen af dig. Vælger du et lavt beløb samt en kort løbetid, vil din ÅOP være høj, og omvendt, vil den derimod være lav.

Du har mulighed for at læse mere om forbrugslån her

alfalaan

Alfalån A/S 
Tigervej 31 
4600 Køge 

Bedømmelse 4.8 / 20
Alfa Lån 2019-02-12 13:49
Jyske Lån